PROFESSIONELE
WEBSITE OPLOSSINGEN

Professionele Website Zonder Zorgen

Hackers, Virussen, Spam, ...

Het internet heeft zo veel leuks en interessants te bieden maar er is ook een donker kantje aan. U hebt er waarschijnlijk al van gehoord in het nieuws: hackers die creditcard gegevens ontfutselen, virussen, defacement (het vervangen van een homepage door bijvoorbeeld een politiek getinte boodschap), spam, oplichters, diefstal van gevoelige gegevens (patientengegevens, …).

Een veilige website is zowel belangrijk voor U als uw onderneming. Klanten of bezoekers kunnen namelijk grote schade lijden door het binnenhalen van bijvoorbeeld ransomware. Dit is software die zich ongewild op uw computer nestelt en uw bestanden versleutelt waarna gevraagd wordt naar “losgeld”. Doet U dat niet dan krijgt U geen toegang meer tot uw gegevens. Wat heeft uw site hiermee te maken? Wel, vaak misbruiken hackers zwakheden in de sitecode en daardoor krijgen uw nietsvermoedende bezoekers malware geserveerd.

Ook uw imago kan een flinke deuk krijgen bij uw bestaande en potentiele klanten. Neem daarom geen risico. PluggableBrains bouwt een veilige website, doet regelmatig tests en monitort voordurend de bschikbaarheid van uw site.

internet-security