PROFESSIONELE
WEBSITE OPLOSSINGEN

Geoptimaliseerd voor SEO en snelheid

Geoptimaliseerd voor Snelheid

Niemand staat graag te wachten. En al zeker op het wereldwijde web blijkt dit van toepassing. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers al snel rechtsomkeer maken wanneer het laden te lang duurt. Het is dan ook belangrijk dat uw homepage vlot inlaadt.

Vaak is het een afweging van snelheid ten opzichte van bling-bling. Zo kan een theatrale animatie op de homepage overweldigend zijn. Dit gaat dan wel ten koste van de laadtijd. Misschien haakt de bezoeker al af nog voor uw product, webwinkel, … in het oog valt. PluggableBrains zorgt ervoor dat U zich niet laat verleiden door deze valstrikken.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Er zijn verschillende manieren om uw website in de kijker te plaatsen. U kan een reclamedoek plaatsen, flyers uitdelen, reclame op TV en radio maken, … Toch blijft goed vindbaar zijn via een zoekmachine heel belangrijk. Zo zal uw reikwijdte bij een reclamedoek en het uitdelen van flyers eerder beperkt blijven. Reclame op radio en TV zal dan weer een mooi prijskaartje aangehecht krijgen. Een zoekmachine is echter gratis. En bij het gebruik van de correcte zoekwoorden kan U veel gerichter uw doelpubliek aanspreken (ook wel targeting genaamd).

Zoekmachines gebruiken heel wat methodes en zelfs artificiële intelligentie om zo de meest relevante resultaten te tonen. En daar wilt U natuurlijk ook tussen staan.

PluggableBrains zorgt er voor dat uw site van de grond op gebouwd is met Search Engine Optimization (SEO) in gedachte. Het gaat hierbij over zowel technische (sitemaps, json-ld, …) als niet-technische zaken (de eigenlijke inhoud). Zo hebben alle paginas een structuur, trefwoorden, titels, tekst, … die aangepast zijn voor een optimale bezoekerservaring.

Al deze dingen dragen bij tot een betere ranking. Zo ook geeft bijvoorbeeld Google voorkeur aan een versleutelde site. Via onze Early-birds actie krijgt U deze versleuteling gratis. Niet alleen het eerste jaar, maar alle jaren daarop ook zolang U klant blijft.

Wordt nu klant en geniet van gratis versleuteling!

Elk jaar opnieuw

Met onze Early-Birds actie krijg U tal van voordelen. Zo configureren wij versleuteling van uw site met een commercieel SSL certificaat. Dit alles voor de som van 0 euro. Niet alleen het eerste jaar, maar zolang U klant bent.