PROFESSIONELE
WEBSITE OPLOSSINGEN

Maak een goede eerste indruk met uw professionele site

Maandelijks betalen

Wij bieden als enige maandelijkse betalingen. Zo betaalt U op uw ritme.

Snelle oplevering

Dankzij onze efficiente werkwijze kan U snel van start met uw professionele website.

Compleet pakket

Geen verborgen kosten maar een compleet pakket: site, hosting, email, backup, …

Uw Website

In deze tijden is het ondenkbaar voor een onderneming om geen website te hebben. Zelf indien U geen webshop voor ogen hebt wilt U nog altijd aanwezig zijn op het wereldwijde web. Mensen kunnen over uw site of posts tweeten, sharen, liken, … Noem het de moderne mond-aan-mond reclame: cruciaal voor het succes van uw onderneming.

Of het nu over een vereniging, zelfstandige activiteit of KMO gaat, PluggableBrains kan U helpen. Van een eenvoudige site met enkele paginas en een blog tot een webshop of complexe webapplicatie (bijvoorbeeld facturering, stockbeheer, klantenbeheer, …). En dit aan betaalbare prijzen. PluggableBrains is dé partner voor uw webdesign, webapplicatie en webshop. Neem gerust vrijblijvend contact.

Een voorsmaakje?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, niet? Hier zijn enkele voorbeelden: (Het kan even duren voordat alle afbeeldingen geladen zijn.)

Lees gerust verder en ontdek wat PluggableBrains voor U kan betekenen.

Offerte of afspraak?

Vrijblijvend en binnen 48u antwoord!

  WERKT OP TABLET, SMARTPHONE EN PC

  PluggableBrains zorgt er voor dat uw website er goed uit ziet op elk toestel. Of uw bezoekers nu via smartphone, tablet, laptop of PC komen. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is het zeker niet!
  LEES MEER

  01

  GEOPTIMALISEERD VOOR SNELHEID EN ZOEKMACHINES

  Pluggablebrains bouwt uw site van de grond af aan met snelheid en zoekmachine-optimalisatie in het achterhoofd. Zo raakt U het beste gerangschikt in de zoekresultaten en zijn reclamecampagnes zoals Adwords effectiever én goedkoper!
  LEES MEER

  02

  PROFESSIONELE WEBSITE ZONDER ZORGEN

  Een website bevat heel wat technologiën en er kan dus heel wat fout gaan. Daarom kiest U voor een betrouwbare partij met de nodige technische kennis. Daarboven monitort PluggableBrains ook de beschikbaarheid van uw site, blokkeren we hackpogingen, ...
  LEES MEER

  03

  Website laten maken of zelf maken?

  Sommigen wagen zich toch aan het maken van hun eigen site. Op zich niks mis mee maar hoewel de site wel werkt is deze vaak verre van optimaal. Denk maar aan zoekresultaten (Search Engine Optimization): gaat U tot de 5de pagina zoekresultaten? Wat met de performantie van de site? Misschien duurt het wel 15 seconden voor de site inlaadt. Zo zijn er nog vele zaken en vaak worden deze niet als aangenaam ervaren door de bezoeker. Gevolg: minder (potentiële) klanten.

  Het kan ook erger: wat als uw site lek is en zo bezoekers besmet met virussen, cryptolockers, …? Of een defacement (uw homepagina wordt vervangen door bijvoorbeeld die van een hackergroepering)? Hierop heeft PluggableBrains het antwoord.

  Webdesign, HTML, CSS, JavaScript, IMAP, ...? Euuh...

  Een website is iets complex. Zeker in het huidige “Web 2.0” waarin websites interactief zijn, animaties bevatten, enzovoorts. Er zijn dan ook verschillende technologien die allemaal perfect moeten functioneren voor het naadloos aanbieden van een website. Denk maar aan DNS, SSL/TLS, mailserver (IMAP/SMTP), backup, anti-spam, antivirus, databases, …

  Dit is waarschijnlijk nogal overweldigend maar geen nood: wij zijn er om alle technische details te beheren. PluggableBrains creëert een visueel aantrekkelijke site met de functies die U nodig heeft. U zal versteld staan over de vele mogelijkheden. En dit allemaal binnen uw budget. Contacteer ons zeker indien U graag meer informatie wenst.

  SEO (Search Engine Optimisation)

  U heeft er waarschijnlijk al van gehoord: SEO oftewel Search Engine Optimization. Het is het optimaliseren van een website zodat deze beter gerankschikt wordt in een zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Want zeg nu zelf, klikt U op een link in de 3de pagina van de resultaten? U staat het liefst vooraan te blinken. Of toch op de eerste pagina.

  Er zijn ontelbare sites met “tips and tricks” die claimen dat zij de ultieme tip hebben. Maar vaak zijn deze met een korreltje zout te nemen of worden er grofweg onwaarheden overgenomen om zo toch extra bezoekers te krijgen. SEO is complex, verandert constant en het belangrijkste: het algoritme die uw ranking bepaalt is niet publiek. Men experimenteert dus om te zien wat werkt en wat niet en trekt daaruit lessen. Onze conclusie: de SEO technieken die werken zijn er die zich bewezen hebben uit ervaring.

  Er zijn echter 2 grote pijlers:

  • Inhoud: de woorden en zinnen die op uw site getoond worden
  • Meta-informatie: informatie die bijvoorbeeld aantoont wat de titels en ondertitels zijn, korte inhoud, …

   

  Aan de hand van deze informatie proberen zoekmachines zo goed mogelijk de relevantie te bepalen van paginas en sites. Daarom is de inhoud van uw site belangrijk: als bijvoorbeeld de zoekterm direct overeenkomt met inhoud van uw site zal deze hoger gerankschikt worden. De grootste uitdaging voor zoekmachines is het interpreteren van de structuur van uw site. Hiervoor bestaat er meta informatie (informatie over informatie). Onzichtbaar voor de bezoeker maar zichtbaar voor de zoekmachine. Met deze meta-informatie wordt bijvoorbeeld aangeven wat de titel is , de algemene structuur met ondertitels, de korte inhoud, event-data, … Dit maakt het analyseren van uw website gemakkelijker en dat wordt dan weer beloond.

  Voor degenen die geinteresseerd zijn in betaald adverteren vermelden we graag dat SEO ook belangrijk is voor een succesvollere en goedkopere Adsense campagne (uw bieding zal lager zijn aangezien uw resultaat meer relevantie heeft).

  Dit is maar het topje van de ijsberg. Er zijn vele andere zaken die uw ranking bepalen (zoals de snelheid waarmee uw site laadt). PluggableBrains bouwt sites die geoptimaliseerd zijn voor SEO. Vraag gerust meer informatie via ons contactformulier.

  Een veilige site, voor U en uw klanten

  PB stelt alles in het werk om U en uw klanten een veilige website aan te bieden.

  Zo heeft U bij PluggableBrains standaard een SSL/TLS versleutelde website. Hierdoor is het onmogelijk voor hackers om uw webverkeer af te luisteren.
  Met onze early-birds actie krijgt U gratis een commercieel SSL/TLS-certificaat(neen, niet een gratis Let’s Encrypt certificaat) en dit niet voor het 1ste jaar maar zolang uw contract loopt. Wij configureren de webserver en uw website zodat alles naadloos en optimaal samenwerkt met de browser van U en uw klanten. Tenslotte, een beveiligde site geeft meer vertrouwen bij uw klanten en dat kan alleen maar bevorderlijk zijn voor uw verkoop.

  Ook uw mails met uw klanten en leveranciers houdt U liever confidentieel en PluggableBrains zorgt ook hier voor versleuteling.

  Nog niet overtuigd? Zoekmachines zoals Google geven een versleutelde website een streepje voor. Daardoor wordt U beter gerankschikt (SEO). Dus 2 vliegen in 1 klap!

  Wij bieden

  • Kwaliteitsvolle site
  • Geoptimaliseerd voor SEO
  • Altijd up-to-date
  • Backup van uw website/mail
  • Monitoring van uw website
  • Beheer van domein(en)
  • Site geoptimaliseerd voor performantie
  • Altijd online
  • Mailbox(en)

  Word nu klant

  en geniet van onze Early-Birds actie!

  De snelle beslissers krijgen een resem aan kortingen.

  • Gratis Domeinbeheer
  • Gratis Domeinnaam (Vroege-vogel korting)!
  • Gratis SSL certificate (Vroege-vogel korting)!
  • Geoptimaliseerd voor SEO
  • Zorgen-vrij
  • 10% korting bij jaarlijkse betaling

  Waar is PluggableBrains actief?

  PluggableBrains is gevestigd in Waregem. Behalve de omstreken zoals Beveren-Leie, St-Eloois Vijve, Anzegem, Zulte, …  zijn we ook ver hierbuiten actief.